Rybičková pomazánka s vejci

Vytisknout recept
Nejprve si uvaříme 3 vajíčka na tvrdo, dáme vychladit a oloupeme. Máslo necháme změknout. Pak veškeré suroviny dáme do hlubší nádoby - pokrájenou cibulku a vajíčka, máslo, rybičky, hořčici, trošku soli a pepře. Vezmeme ponorný mixér a vše asi minutku zapracujeme. Ochutnáme, případně ještě lehce přisolíme, opepříme. Je možno přidat i pokrájenou pažitku. Jíme s jakýmkoli pečivem a zeleninou.
1ks - rybičky v tomatě - konzerva
3ks - vejce vařená
8dkg - máslo
1ks - cibule malá, krájená na jemno
1lžíce - hořčice plnotučná
1špetka - pepř, sůl
příprava - 10
vaření - 10
Kategorie Předkrm
Uvařila Jaroslava Korpášová

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account