Rozpuštěná a upečená čokoláda

Vytisknout recept
Troubu předehřejte na 190 stupňů, horkovzdušnou na 170 stupńů. Ćokoládu a máslo spolu rozpustustíme nad párou nebo v mikrovlnce.
Do směsi přisypte cukr a nechte chvilku vychladit. Postupně zatřete vejce. Dejte do hlubší formy o průměru cca 20 cm Pečte 22 -až 25 minut,
Koláč se má ještě uprostřed chvět, protože jádro koláče zústává polotekuté. Vyjměte z touby, rychle vyklopte a nechte hodinku vychladnout
a odpočinout.
Nenechte se odradit tím , že ne vždy se to dobře vyklopit, nic se neděje , churná to skvěle, i když se to vyjídá lžící z formy
Nedělat často, člověk by se na tom mohl stát závislým a váha si nás potom příliš nevaží.
Přeji dobrou chut!

200 g - kvalitní hořká čokolády
200 g - máslo
250 g - Krupicový cukr
5ks - vejce
příprava - 15
vaření - 25
Kategorie Dezert
Uvařila JanaHusova

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account