Kapor na modro

Vytisknout recept
Ocisteneho kapra pokrajame na styri casti. V hrnci varime zeleninu so solou, octom a korenim asi 20 minut. Potom do nej vlozime porcie ryby a varime ich miernym varom 5 minut. Uvareneho kapra nechame postat vo vode este 5 minut. Potom ho vyberieme na misu, pokvapkame roztopenym maslom a podavame s opekanymi zemiakmi alebo zemiakovou kasou.
1kg - kapor alebo pstruh
1lžička - ocot
1špetka - sol
1ks - cibula
100g - korenova zelenina napr.mrkva, petrzlen, zeler
5ks - cele cierne korenia
1špetka - tymian
1ks - bobkovy list
1l - voda
150g - maslo
příprava - 30
vaření - 30
Kategorie Hlavní jídlo
Uvařila renatasingh

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account