ŘEPOVÉ RAVIOLI S POMERANČOVOU RICOTTOU

Vytisknout recept
Kategorie Hlavní jídlo
Uvařila KristýnaMalina

Ingredience

  • 4 ks Červená řepa
  • 2 ks Pomeranč
  • 1 hrnek Kešu ořechy
  • 1 hrnek Makadamové ořechy
  • 1/2 ks Pomeranč
  • 2 ks Citron
  • 1,5 lžička Sůl
  • 1 lžíce Čerstvý tymián
  • 1 hrnek Voda
  • 1 hrnek Jahody
  • 1 ks Pomeranč
  • 4 ks Datle
  • 1/4 lžička Tymián
  • 1 špetka Sůl

Instrukce

  • Velice jednoduchý recept na přípravu, který vás ovšem ihned odzbrojí svou fantastickou chutí.
    Na přípravu raviol si vezměte rukavice, abyste se neobarvili od červené řepy. Tu si oloupejte a nakrájejte na co nejtenčí plátky. Marinujte je ve vymačkané pomerančové šťávě, dokud nepřipravíte ricottu.
    Ricottu vykouzlíte rozmixováním všech ingrediencí v robotu. Vznikne hustá hladká směs. Následně pomažte jeden plátek řepy ricottou a spojte s druhým. Na jednu porci potřebujete 6 plátků řepy, respektive 3 ravioli.
    Vymačkejte šťávu z pomeranče a jahodovou omáčku připravte rozmixováním všech ingrediencí  v mixéru.
    Servírujte na mělkém talíři, vždy 3 ravioli na svém oblíbeném listovém salátu. Zakápněte jahodovou omáčkou.
    NÁŠ TIP: Z řepy vykrojte srdíčka místo kulatých plátků a připravte svému milovanému protějšku romantické překvapení.
    Recept je z kuchařky Tajemství syrové stravy.
Tagy:

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account