Šampinonova omacka

Vytisknout recept
V panvici na rozpálenom masle opražíme nadrobno nakrájané cibulu a prelisovaný cesnak. Po 7 minútach zvýšime teplotu a pridáme nadrobno nakrájané sampinony. Za stáleho miešania ich dusíme cca 10 minút, kým sa voda neodparí a huby nebudú mäkké.
 Odstavíme ich, pridáme horčicu, kyslú smotanu, soľ a mleté čierne korenie. 

50g - maslo
250g - sampinony
2ks - cibula
2stroužek - cesnak
1lžička - horcica
2lžíce - kysla smotana
1kapka - olej
1špetka - sol
1špetka - korenie
příprava - 10
vaření - 10
Kategorie Předkrm
Uvařila JankaOndrejková

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account