Už jste zkusili černou čočku?

Vytisknout recept

Konečně jsem se odhodlala a uvařila černou čočku, zvanou Beluga.

Vaří se 20 - 25 minut, přidala jsem saturejku, fenykl, majoránku a fenykl,

všeho jen mezi prsty a uvařila do měkka.

Nakonec jsem osolila a přecedila zbylou vodu.

Přidala jsem lžíci olivového oleje.

K čočce jsem podávala volské oko.

Rychlá a zdravá večeře, kterou máte do půl hodiny hotovou.

Velmi nás s manželem překvapila její dobrá chuť.

Jelikož nám zbyla, zítra asi udělám studený salát k večeři.

Hudlenka


300g - černá čočka
1špetka - fenykl, saturejka, majoránka, tymián
1lžíce - olivový olej nebo sádlo
ks - vejce na volské oko
příprava - 2
vaření - 20
Kategorie Hlavní jídlo
Uvařila Lenka Hudečková

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account