Rajčatová omáčka k těstovinám

Vytisknout recept

Na pánvi osmahnu mleté maso a na drobno pokrájenou cibuli s česnekem. Okořením solí, pepřem a zaliji rajčatovým protlakem, chvíli nechám povařit, poté ještě dochutím třtinovým cukrem, oregánem a nakonec přidám i bazalku.
Jím s uvařenými těstovinami.
Je to opravdu rychlovka, když není moc času nebo jako jídlo do práce 🙂 
500g - mleté maso
1ks - cibule
ks - česnek na plátky
ks - sůl
ks - pepř
1ks - rajčatový protlak
ks - cukr
ks - oregáno
ks - bazalka
ks - těstoviny
příprava - 15
vaření - -
Kategorie Hlavní jídlo
Uvařila MarieBělíková

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account