Pistáciové sušenky

Vytisknout recept
Všechny ingredience smícháme v těsto, ze kterého vytvarujeme kuličky a ty poklademe na pečící papír.  Vidličkou trochu zmáčkneme, aby vznikl jakoby 'knoflík'a dáme péct na 170° cca 10 minut dozlatova, ale hlídejte si raději dle vaší trouby !
Po upečení jsou křehké,  doporučuji nechte je do druhého dne a pak na ně dejte lžičku zakysané smetany a ovoce.  
I kolega,  který jí klasicky se ptal,  kde jsem je koupila, žejsou boží:-)
Tak za to určitě stojí *wine*
Vyzkoušíte? Napište mi, jak chutnaly*heart*
Jsou moc dobré i jako lowcarb nebo keto cukroví,  nemusíte je zdobit hned, ale až před servírováním.
90g - Pistáciová mouka
50g - Máslo
1ks - Žloutek
3lžíce - Erythirol
1lžička - Pomerančová kůra
1lžička - Rumová esence
½lžička - Prášek do pečiva bez fosfátu
příprava - 20
vaření - 10
Kategorie Keto/Paleo
Uvařila Jarka Rabiňáková

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account