Pštrosí vejce

Vytisknout recept
Kategorie Hlavní jídlo
Čas přípravy 20 minutes
Čas vaření 40 minutes
Uvařila AlžbětaSoučková

Ingredience

  • 4 ks Vařené vejce
  • 500 g Mleté maso
  • 2 ks Vejce - syrová
  • Sůl, pepř
  • Strouhanka
  • 2-3 lžíce Sladká mletá paprika
  • Olej na smažení

Instrukce

  • Co s vejci po Velikonocích ? Zkuste pštrosí vejce 🙂 Dá se jíst za tepla i za studena.
     
    Maso smícháme se solí, pepřem, mletou paprikou a syrovými vejci. Přisypeme strouhanku na zahuštění. 
    Touto směsí obalujeme uvařená vejce, která ještě obalíme ve strouhance.
    Plech vymažeme olejem a položíme na něj "pštrosí vejce".
    Pečeme při 170°C cca 35-40 min.
     
     
Tagy:

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account