Profumo di limone

Vytisknout recept
Kategorie Hlavní jídlo
Čas přípravy 10 minutes
Čas vaření 20 minutes
Uvařila PavlaRádlová

Ingredience

  • 500 g Těstoviny - ploché špagety
  • 3 lžíce Olivový olej
  • 4 ks Filety z ančoviček
  • 2 ks Citrón
  • 1 ks Stroužek česneku
  • 1 ks Snítka máty

Instrukce

  • Těstoviny uvařte v osolené vodě zhruba na 10 minut, aby byly Al Dente.
    Na rozehřátém olivovém oleji dozlatova opečte česnek, poté přidejte ančovičky a promíchejte. Ančovičky se během chvíle rozpustí v oleji a pak vlijte šťávu z vymačkaného jednoho citrónu a prohřejte.
    Až bude omáčka hotová, tak do pánve přidejte i těstoviny, mátu a nastrouhanou kůru z druhého citronu. Prohřejte opět na chvíli a můžete podávat 🙂
     
    TIP: pokud máte rády výraznější chutě, tak doporučuji dle chuti přidat více česneku, čerstvě mletý pepř a parmazán 🙂
Tagy:

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account