Pomazánka z červené řepy

Vytisknout recept
Na podzim se urodilo dost červené řepy a stále jsem testovala recepty na tu nejlepší pomazánku, až jsem se dotala k této. Slaví úspěch na všech párty a vím, že když mám něco připravit, tak rozhodně potěší.
 
Postup:
Řepu uvaříme, to trvá cca 20 min. Aby to bylo takto rychlé tak ji doporučuji nakrájet na čtvrtky. Necháme jivychladlou, oloupeme a nastrouháme. Smícháme s pomazánkovým máslem. Přidáme křen a pokud máte rádi ostřejší chutě tak i nastrouhaný česnek. Osolíme podle chuti. Dopořučuji podávat na celozrnném chlebu nebo na bagetě jako klasickou pomazánku.
1ks - pomazánkové máslo
1ks - uvařená řepa
1lžička - křen
1stroužek - česnek
1špetka - sůl
příprava - 40
vaření - 20
Kategorie Chuťovka
Uvařila LucieLízlerová

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account