Polévka z červené řepy s jogurtem

Vytisknout recept
Vydatná krémová polévka z červené řepy, bílého jogurtu a rozšlehaného vejce. Dolaďte ji ještě koprem, máslem a octem a chuť bude dokonalá. Navíc vás skvěle zahřeje i v chladných sychravých dnech.
Kategorie Polévka
Kuchyně Česká
Čas přípravy 10 minutes
Čas vaření 35 minutes
Celkový čas 45 minutes
Porce 4 osoby
Uvařila NelaVávrová

Ingredience

  • 20 g máslo
  • sůl
  • 1 lžíce ocet
  • 1 vejce
  • kopr
  • 2 dl bílý jogurt
  • 200 g červená řepa

Instrukce

  • Červenou řepu oloupeme a jemně nastrouháme. Uvaříme v 1,5 l osolené vody. Když je řepa měkká, přidáme jogurt rozšlehaný s vejcem.
  • Ochutíme čerstvým máslem, octem a sekaným koprem.
5 Komentářů
  1. MartinaBěhalová 1 rokem ago

    Miluji řepu, určitě vyzkouším.

  2. ŠárkaMariana 1 rokem ago

    To vypadá dobře 😉

  3. KláraOdehnalová 1 rokem ago

    To musím vyzkoušet, řepa je velmi zdravá 😀

  4. Lenka Hudečková 1 rokem ago

    Dělávám, a přidávám si zakysanku… už jsme ji dlouho neměli, hned bych si dala 🙂

  5. Zajímavý recept na polévku.

Napište komentář

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account