187

Pikantní dýňová polévka

Vytisknout recept
Zkusili jste někdy raw polévku? Za tip děkujeme Zacale.
Pokud používáme přes noc namočené oříšky, rozmixujeme je na jemno jako první. Poté do mixéru přidáme veškeré ingredience, kromě těch na dozdobení. Avokádo může, ale nemusí být, polévka je výborná i bez toho. Než začneme mixovat přilijeme trochu vody, do 40 stupňů Celsia. Koření přidáváme dle své chuti. Rozmixujeme, rozředíme na hustotu, kterou máme rádi, dochutíme a servírujeme zdobené petrželkou, dýňovými semínky (či jinými oříšky), a zakapeme trochou olivového oleje.
Pozn. Pikantní polévka na zahřátí organismu. Polévka je v RAW úpravě - to znamená, že se nevaří. Voda se přidává pouze do 40 stupňů Celsia, aby se neničily enzymy a vitamíny v čertsvé zelenině.
Dobrou chuť.  😉
500g - Dýně
4ks - Mrkev
3ks - Rajčátka
2ks - Stonek petrželky
1ks - Cibule
1ks - Stroužek česneku
1špetka - Chilli, kari, skořice, namletý kmín, sůl, pepř
1lžička - Citrónová šťáva
ks - Voda
1/2ks - Avokádo
1/2sklenička - Kešu ořechy
příprava -
vaření - 30 minut
Kategorie Polévka
Uvařila LudmilaŠpačková

©2022 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account