Perník
-
Pařížské košíčky
Alena Kučerová||Recepty
Linecké těsto: všechny suroviny smícháme dohromady a zpracujeme . Necháme ho v lednici cca 1 hodinku odležet a vtlačíme...
-
Koprová nebo křenová omáčka?
AnnaTůmová||Recepty
Postup přípravy najdete ve videu. Dobrou chuť 🙂4lžíce - Olivový olej300g - Petržel700g - Cuketa500ml - Voda300g - Bílé...
-
Čokoládová pěna z cizrny pro vegany i nevegany
AnnaTůmová||Recepty
Cizrnu z plechovky si přecedím a vodu, která mi v misce zůstane, si dám vyšlehat do robota. Nechám šlehat...
-
Olejová bábovka
AlenaHofírková||Recepty
Do misky si oddělíme 4 žlouty přidáme cukr a vařečkou vymícháme do pěny asi 20 minut.Záměrně píšu vařečkou,protože bábovka...
-
Krémové rissoto s chřestem
PetraHorníková||Recepty, hlavní chod
Krémové rissoto s chřestem Rýže arborio8 ks Chřest1 ks CibuleČesnekOlivový olejMáslo0,5 l Zeleninový vývar2 dl Suché bílé vínoSůl, pepřParmazán...
-
Domácí housky
BarboraLukscheider||Recepty
Vše dáme do mixéru s hákem a vypracujeme těsto. Přendáme na vál, lehce pomoučníme. Rozdělíme na 10 dílů a...
-
Špaldové kernotto na styl staročeského "kuby"
Jaroslava Korpášová||Recepty
Sáček špaldových krup jsem doma měla již několik měsíců a pořád neměla odvahu je vyzkoušet. Teď, když mám neplánované...
-
Slepičí vývar
Lenka Hudečková||Recepty
Když se cítíte nemocní, oslabení, pomůže vám silný slepičí vývar. A navíc maso můžete ještě využít na další chod.