Pařížský dort

Vytisknout recept
Ve vodě rozmícháme kakao a uvaříme. Necháme vychladnout. Máslo utřeme s cukrem a žloutky. Jednu třetinu krému odložíme a zbylé dvě třetiny smécháme s kakaovou vodou v připadě, že je hmota řídká, zahustíme ji želatinou připravenou podle návodu na balíčku. Polovinu kakaové hmoty dáme do dortové formy a vmáčkneme do ní piškoty. Na to rozetřemne odložený světlý krém a opět vmáčkneme piškoty. Postup opakujeme se zbylým kakaovým krémem. Hotové necháme uležet do druhého dne. Před podáváním ozdobíme a nakrájíme na porce. 

125g - Kakao
4dcl - Voda
4ks - Žloutek
150g - Cukr moučka
1ks - Želatina světlá
1ks - Balíček piškotů
1ks - Máslo (rostlinný tuk)
1ks - Šlehačka na ozdobu
příprava - 40
vaření - 0
Kategorie Dezert
Porce 0
Uvařila Nikola Sladká

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account