Ve vodě rozmícháme kakao a uvaříme. Necháme vychladnout. Máslo utřeme s cukrem a žloutky. Jednu třetinu krému odložíme a zbylé dvě třetiny smécháme s kakaovou vodou v připadě, že je hmota řídká, zahustíme ji želatinou připravenou podle návodu na balíčku. Polovinu kakaové hmoty dáme do dortové formy a vmáčkneme do ní piškoty. Na to rozetřemne odložený světlý krém a opět vmáčkneme piškoty. Postup opakujeme se zbylým kakaovým krémem. Hotové necháme uležet do druhého dne. Před podáváním ozdobíme a nakrájíme na porce. 125g - Kakao4dcl - Voda4ks - Žloutek150g - Cukr moučka1ks - Želatina světlá1ks - Balíček piškotů 1ks - Máslo (rostlinný tuk)1ks - Šlehačka na ozdobupříprava - 40vaření - 0