Paradajkové hrianky

Vytisknout recept
Kategorie Předkrm
Čas přípravy 20 minutes
Porce 0
Uvařila Monika Galgócziová

Ingredience

  • 4 ks Paradajky
  • 4 lžíce Olivový olej
  • Čerstvý chlieb
  • 2 stroužek Cesnak
  • Čerstvá bazalka
  • Morská soľ
  • Mleté čierne korenie

Instrukce

  • Paradajky umyjeme, odstránime stopku, vrch jemne narežeme do kríža, vložíme do nádoby s vriacou vodou a necháme chvíľu odstáť, asi 1 minútu.
    Potom sprudka schladíme v studenej vode, ošúpeme a nakrájame na menšie kocky.
    Vložíme do misy, pokvapkáme 1 PL oleja a zľahka premiešame.
    Plátky chlebíka opečieme dozlatista.
    Z jednej strany potrieme cesnakom. 
     
    Na každý plátok chlebíka rovnomerne nanesieme pripravené paradajky a pokvapkáme zvyšným olejom.
    Dochutíme soľou a čiernym korením.
    Na záver ozdobíme čerstvými lístkami bazalky a servírujeme.

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account