moravsko - indický experiment

Vytisknout recept
Měla jsem štěstí být vybrána jako testerka koření a tohle , které jsem do té doby vůbec neznala bylo v balíčku taky , po delší době přemýšlení co sním jsme se rozhodla pro českou klasiku s tím , že se uvidí co z toho vzejde 😉
Vepřové plecko na kostky jsem ze všech stran nechala zatáhnou na zesklovatělé cibuli (tu dělám většinou na pásky) poté podlila a dusila cca 2 hodiny - naši mají rádi když se jim maso úplně rozpadá , cca po hodině jsem vsypala koření a na konci jen zahustila klasickou záklevkou 😀
Přílohu jsem zvolila rýži posypanou čerstvou pažitkou
Chuť mírně pikantní , maso i šťáva neskutečně voňavé a překvapivě moc dobré , manžela nejdřív odrazovala intenzivní vůně z koření , ale po ochutnání změnil názor a následně doslova vylízal talíř

600g - vepřové plecko
2ks - cibule
2lžíce - koření Garam másala
3lžíce - hladká mouka na záklevku
příprava - 15
vaření - 120
Kategorie Hlavní jídlo
Porce 0
Uvařila LenkaKoucká

©2025 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account