Vynikající vepřová panenka podle Hanky

Vytisknout recept
Vepřovou panenku si očistíme a nakrájíme na špalíčky, vysoké přibližně jako běžný steak. Smícháme všechny ingredience do jedné misky a do ní dáme připravené špalíčky. Panenku můžeme buď nechat uležet, ale také ji bez problému dát téměř hned na pánev. Rychle osmahneme z obou stran do zlatova (zprudka). Poté dáme do trouby předehřáté na 190 stupňů, přibližně na 5 minut.
Podáváme s opečenými brambory. Já osobně k tomuto masu dělám brambory, které si uvařím ve slupce, oloupu, nakrájím na 3mm plátky a osmahnu na másle s čerstvou petrželovou naťí.*enzo*
Dobrou chuť
1ks - Vepřová panenka
1lžička - Dijonská hořčice
1lžička - Med
1lžička - Sladká chilli omáčka
3lžička - Worchester
2lžička - Kari
1lžička - Tymián
1lžička - Sůl
2lžička - Solamyl
2lžička - Ořechová medovina
příprava - 15
vaření - 10
Kategorie Hlavní jídlo
Uvařila HanaKuzníková

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account