Kuracie prsia pod zemiakovými kôpkami

Vytisknout recept
Kategorie Hlavní jídlo
Čas přípravy 15 minutes
Čas vaření 25 minutes
Uvařila Emília Balonová

Ingredience

  • 4 ks Kuracie prsia
  • 250 g Zemiakov varených v šupke
  • 200 g Eidamu
  • 2 ks Varené mrkvy
  • 2 ks Žltky
  • 30 g Maslo
  • Soľ, korenie
  • Petržlenová vňať, muškátový oriešok

Instrukce

  • Kuracie prsia mierne naklepeme, pridáme soľ, korenie a krátko osmažíme z oboch strán na masle, preložíme do zapekacej misy. Varené zemiaky ošúpeme, postrúhame najemno, pridáme nakrájanú mrkvu, syr nastrúhaný nahrubo a všetko zamiešame so žĺtkami a petržlenom. Ochutíme soľou, korením a muškátovým orieškom a navrstvíme na kuracie rezne. Zapečieme vo vyhriatej rúre.
Tagy:

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account