Recept: „Oranžodva“ – dýňová polévka

Vytisknout recept
Také už jste někde ochutnali dýňovou polévku, zatímco zbytek vaší rodiny ji odmítal?
Vyzkoušejte tuhle a rozhodně budete mít víc strávníků, než šafránu 😀
Omytou dýni rozpulte a vydlabejte lžící měkkou část se semeny. (Pokud budete mít trpělivost, můžete semena očistit a na sluníčku usušit. Pak nasucho opražit a chroupat osolené Himalájskou solí, když dostanete hlad.)
Nakrájenou pevnou část dýně dejte do většího hrnce s čistou vodou bez chlóru, dle chuti osolte Himalájskou solí a uvařte do měkka. Mrkve okartáčujte a ...
Celý postup objevíte zde:
https://improvizacnivareni.cz/recepty/oranzodva-dynova-polevka/
 
Objevte i spolu s dětmi vyjímečnou chuť šafránu, mňam *heart**heart**heart*
S láskou, vaše Jolana Janišová
1ks - dýně Hokaido
0,1g - šafrán
1lžíce - kokosový panenský olej
1ks - další ingredience a postup na mém blogu... 🙂
příprava - 30
vaření - 30
Kategorie Polévka
Uvařila Jolana Vavrečková Janišová

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account