Opečená játra v omáčce s rýží

Vytisknout recept
Játra zbavit blanek. Na pánvi osmažit jemně nakrájenou cibuli, pak přidat játra nakrájená na kousíčky, osolit, opepřit, přidat mletou papriku, česnek a vše pořádně opéct. Když jsou játra s cibulkou opečené, přidat trochu vody, aby se játra spíše dusili. Podle potřeby přidat vodu a dochutit. Já na zahuštění používám trošicku solamylu smíchaného s vodou. Jako zajímavou chuťovou vložku používám trochu dijonské hočtice a chilli.
Jako přílohu doporučuji rýži.
 
Přeji dobrou chuť *wine*
400g - Játra
2ks - Cibule
2stroužek - Česnek
ks - Pepř
ks - Sůl
ks - Červená mletá paprika
ks - Rýže
ks - Chilli
příprava - 15
vaření - 50
Kategorie Dezert
Uvařila Kristýna Wejnarová

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account