Nepečený tvarohový dort s ovocem

Vytisknout recept
Želatinu nasypeme do kastrůlku se studenou vodou (1 dcl) a necháme 1 minutu odstát. Poté 3 minuty za stálého míchání zahříváme na mírném plameni, želatina se mezitím rozpustí. Dáme odstát, a připravíme si tvarohovou směs.
Tvaroh smícháme s cukrem, a poté lehce vmícháme želatinovou vodu a nakonec ušlehanou šlehačku. 
Dortovou formu vysteleme igelitovou fólií, a na dno poklademe 1 - 2 vrstvy piškotů. Poté rozetřeme polovinu krému, poklademe ovoce (jahody, broskve, atd.), a nakonec zbytek krému. Povrch uhladit. 
Dáme ztuhnout do lednice, minimálně na 4 hodiny, nejlépe přes noc. Povrch můžeme ozdobit ovocem a ušlehanou šlehačkou. 
 

20 gks - želatina
500 gks - polotučný tvaroh
70 gks - hnědý cukr
250 mlks - šlehačka
ks - ovoce (čerstvé či kompotované)
ks - piškoty
příprava - 40
vaření - 0
Kategorie Dezert
Porce 0
Uvařila Jana101

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account