Želatinu nasypeme do kastrůlku se studenou vodou (1 dcl) a necháme 1 minutu odstát. Poté 3 minuty za stálého míchání zahříváme na mírném plameni, želatina se mezitím rozpustí. Dáme odstát, a připravíme si tvarohovou směs.
Tvaroh smícháme s cukrem, a poté lehce vmícháme želatinovou vodu a nakonec ušlehanou šlehačku.
Dortovou formu vysteleme igelitovou fólií, a na dno poklademe 1 - 2 vrstvy piškotů. Poté rozetřeme polovinu krému, poklademe ovoce (jahody, broskve, atd.), a nakonec zbytek krému. Povrch uhladit.
Dáme ztuhnout do lednice, minimálně na 4 hodiny, nejlépe přes noc. Povrch můžeme ozdobit ovocem a ušlehanou šlehačkou.
20 gks - želatina500 gks - polotučný tvaroh70 gks - hnědý cukr250 mlks - šlehačkaks - ovoce (čerstvé či kompotované)ks - piškotypříprava - 40vaření - 0