Mňamózní vajíčková pomazánka, kterou si oblíbí celá rodina

Vytisknout recept
Velikonoce se blíží každým dnem a co jiného za dobrůtku udělat než vajíčkovou pomazánku. Nechte se proto inspirovat. 😀 Je to rychlé a velmi chutné.:-*
POSTUP PŘÍPRAVY:
Vejce uvaříme natvrdo. Vychlazené oloupeme a oddělíme žloutky od bílků. Žloutky vyšleháme s máslem, hořčicí a bílým jogurtem z Valašska. Pak už opatrně vmícháme nakrájené bílky, cibuli a pažitku. Osolíme a dochutíme citrónovou šťávou. Pomazánku necháme v lednici vychladit a podáváme s pečivem.
Věřím, že bude chutnat celé rodině.*heart*
Vaše Pavlína
10ks - Vejce
1lžíce - plnotučná hořčice
50g - změklé máslo
150g - bílý jogurt z Valašska
1ks - svazek pažitky
1ks - cibule
(přiměřeně) dle chutikapka - citrónová šťáva
špetka - sůl
příprava - cca 25 min
vaření - cca 10 min
Kategorie Chuťovka
Uvařila PavlínaDvořáková

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account