Mexická pánev

Vytisknout recept
Kategorie Hlavní jídlo
Čas přípravy 20 minutes
Čas vaření 45 minutes
Uvařila PavlaRádlová

Ingredience

  • 3 ks Různě barevné papriky
  • 1 ks Fazole ve slaném nálevu
  • 1 ks Zakysaná smetana
  • 1 ks Pórek
  • 1 ks Kukuřice Bonduel
  • 1 ks Cibule
  • 1 ks Rajský protlak (konzerva, střední velikost)
  • 2 lžička Olej
  • Sůl, pepř

Instrukce

  • Papriky si nakrájejte na větší kostičky a pórek na menší tenké půlkolečka. Fazole a kukuřici z konzervy nechte řádně okapat.
    Na rozehřátém olejem dozlatova opečete cibuli a poté přidejte nakrájenou papriku a často promíchávejte.
    Jakmile bude paprika měkká, tak přidejte fazole a kukuřici a řádně prohřejte. Poté přidejte ještě rajčatový protlak (musí to být ten hustý protlak, ne tekutý), sůl a pepř dle chuti a řádně promíchejte.
    Nyní naservírujte na talíř, přidejte lžíci zakysané smetany (nebo dle chuti) a posypte pórkem.
    Věřím, že Vám recept bude chutnat 🙂 Já i když nemám ráda fazole, tak když uvařím mexickou pánev, tak nikdy nezůstanu u jedné porce 🙂
Tagy:

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account