Losos s petrželkovou omáčkou

Vytisknout recept
Nakrájíme si cibulku na jemno a nastrouháme si petržel nahrubo.
V pánvi si necháme rozpustit máslo s trochou oleje a osmažíme si cibulku. Přidáme petžel, kterou si opečeme a podlijeme vývarem. 
Dusíme 20 minut.
Filety lososa si dáme na plech, osolíme, opepříme a pečeme také cca 20 minut při 180°C.
V páře si uvaříme brokolici.
Rozmixujeme si petrželovou směs, přilijeme smetanu, trochu citrónové šťávy a dáme zpátky na sporák do té doby, než nám omáčka zhoustne. 
A je to! 😀
1ks - Velká cibule
1ks - Svazek petržele
50g - Máslo
2lžíce - Olej
250ml - Zeleninový vývar
4ks - Losos (filety)
2ks - Brokolice
150ml - Smetana na vaření
-ks - Citrónová šťáva
příprava - 30
vaření - -
Kategorie Hlavní jídlo
Uvařila MarieVeselá

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account