Kakaová pěna

Vytisknout recept
Oddělíme žloutky a bílky. Žloutky utřeme s polovinou cukru, z bílků a zbylého cukru ušleháme sníh. Čokoládu na vaření rozpustíme. Želatinu připravíme podle návodu. Vyšleháme šlehačku. Do utřených žloutků postupně vmícháme zchladlou čokoládu na vaření, kakao, želatinu a nakonec vyšlehanou šlehačku. Na závěr hmotu zlehčíme vmíchním sněhu z bílků. Necháme ztuhnout v chladničce. Dobrou chuť.

6ks - Véjce
100g - Cukr moučka
25g - Čokoláda na vaření
50g - Kakao
10g - Želatina
300ml - Šlehačka
příprava - 20
vaření - 5
Kategorie Dezert
Porce 0
Uvařila TerezaPoláková

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account