
Letní italská pánev
Ingredients
- cibule
- lilek
- rajčata
- žlutý patizon
- barevné cukety
- barevné papriky
- česnek
- fazolky
- olej
- černý pepř
- bazalka
- mletá sladká paprika
- sušené oregáno
- sůl
Instructions
- V pánvi rozpalte olej a přidejte nakrájenou cibuli, lilek a papriku. Osmahněte, dokud zelenina není do poloměkka.
- Uvařte fazolky a dejte stranou.
- Spařte rajčata, oloupejte slupku, nakrájejte a dejte stranou.
- Když je lilek s paprikou dost měkký, poprašte paprikou, osolte a ještě chvilku osmahněte.
- Nyní přidejte fazolky, rajčata a cukety. Promíchejte, podlijte trochou vody, přidejte oregáno, přiklopte a duste.
- Nakonec přidejte listy bazalky a povrch pěkně opepřete.
Já bych to teď mohla denně než se přejím
Já take. Hlavně když je úroda.
jak vidím děvčata, děláme to všechny
Já teď ujizdim na tomhle. Neboť sýrová zelenina mi nedělá dobře
Zdravé a moc dobré jídlo.
Hlavně teď sezónní
Tak to mohu a v letních měsících si pro sebe dělám často.
Občas dělávám, když chci spotřebovat zbylou zeleninu z lednice
Přesně.