Letní italská pánev
Ingredience
- cibule
- lilek
- rajčata
- žlutý patizon
- barevné cukety
- barevné papriky
- česnek
- fazolky
- olej
- černý pepř
- bazalka
- mletá sladká paprika
- sušené oregáno
- sůl
Instrukce
- V pánvi rozpalte olej a přidejte nakrájenou cibuli, lilek a papriku. Osmahněte, dokud zelenina není do poloměkka.
- Uvařte fazolky a dejte stranou.
- Spařte rajčata, oloupejte slupku, nakrájejte a dejte stranou.
- Když je lilek s paprikou dost měkký, poprašte paprikou, osolte a ještě chvilku osmahněte.
- Nyní přidejte fazolky, rajčata a cukety. Promíchejte, podlijte trochou vody, přidejte oregáno, přiklopte a duste.
- Nakonec přidejte listy bazalky a povrch pěkně opepřete.
Já bych to teď mohla denně než se přejím 😂
Já take. Hlavně když je úroda.
jak vidím děvčata, děláme to všechny 🙂
Já teď ujizdim na tomhle. Neboť sýrová zelenina mi nedělá dobře 😭
Zdravé a moc dobré jídlo.
Hlavně teď sezónní 🥰
Tak to mohu a v letních měsících si pro sebe dělám často.
Občas dělávám, když chci spotřebovat zbylou zeleninu z lednice 🙂
Přesně.