Letní italská pánev

Vytisknout recept
Kategorie Chuťovka
Kuchyně Italská
Čas přípravy 10 minutes
Čas vaření 10 minutes
Celkový čas 20 minutes
Porce 2 porce
Uvařila NelaVávrová

Ingredience

  • cibule
  • lilek
  • rajčata
  • žlutý patizon
  • barevné cukety
  • barevné papriky
  • česnek
  • fazolky
  • olej
  • černý pepř
  • bazalka
  • mletá sladká paprika
  • sušené oregáno
  • sůl

Instrukce

  • V pánvi rozpalte olej a přidejte nakrájenou cibuli, lilek a papriku. Osmahněte, dokud zelenina není do poloměkka.
  • Uvařte fazolky a dejte stranou.
  • Spařte rajčata, oloupejte slupku, nakrájejte a dejte stranou.
  • Když je lilek s paprikou dost měkký, poprašte paprikou, osolte a ještě chvilku osmahněte.
  • Nyní přidejte fazolky, rajčata a cukety. Promíchejte, podlijte trochou vody, přidejte oregáno, přiklopte a duste.
  • Nakonec přidejte listy bazalky a povrch pěkně opepřete.
9 Komentářů
  1. Author
    NelaVávrová 1 rokem ago

    Já bych to teď mohla denně než se přejím 😂

  2. Author
    NelaVávrová 1 rokem ago

    Já take. Hlavně když je úroda.

  3. Lenka Hudečková 1 rokem ago

    jak vidím děvčata, děláme to všechny 🙂

    • Author
      NelaVávrová 1 rokem ago

      Já teď ujizdim na tomhle. Neboť sýrová zelenina mi nedělá dobře 😭

  4. Zdravé a moc dobré jídlo.

  5. MarcelaKapounová 1 rokem ago

    5 stars
    Tak to mohu a v letních měsících si pro sebe dělám často.

  6. Lenka Hudečková 1 rokem ago

    Občas dělávám, když chci spotřebovat zbylou zeleninu z lednice 🙂

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Hodnocení receptu




©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account