Langoše
-
Slaný závin pro každou příležitost
IvaTřísková||Recepty, chuťovka
Slaný závin pro každou příležitost 1 ks Listové těsto150 g Anglická slanina - plátky250 g Žampiony50 g Gouda100 g...
-
Švestková povidla
Eva Kuntová||Recepty
Švestková sezóna je v plném proudu a já zde přináším návod, jak připravit z těchto plodů povidla. Minulý...
-
Zlaté vepřové plátky na zelenině
PetraSchäferová||Recepty
Zlaté vepřové plátky na zelenině 1 kg Vepřová kýta3 ks Cibule2 ks Cuketa3 ks Stonky řapíkatý celer1/2 ks Pórek3...
-
Chlebové dalamánky ze staršího chleba
OlgaŠtenglová||Recepty
Krajíce chleba se namočí do vody, nechat nasáknout, slít, trochu vyždímat, rozmixovat na kaši. Udělat kvásek: voda, cukr, půl...
-
Ovesná kaše s lněnými semínky a exotickým ovocem
NelaVávrová||Recepty
Ovesné vločky jsou bohaté na vlákninu a pomáhají udržovat hladinu cukru v krvi stabilní, což vám pomůže zůstat plní...
-
Těsto na pizzu
Hanka||Recepty
1. V míse smícháme droždí, vodu, cukr a necháme vzejít kvásek (cca 10 minut). 2. Ke kvásku přidáme mouku,...
-
Gobetti rigati s lilkem, olivami, cizrnou a sýrem halloumi
Kristýna Solničková||Recepty
Semolinové těstoviny mají velmi všestranné využití, vyzkoušejte je na řecký způsob.
-
Colleslaw salát s jablekm bez majonézy a zelí
BarbaraHáková||Recepty
Jako první si připravte zálivku. Do mísy nalijte jogurt, přidejte olivový olej, prolisovaný česnek, sůl a pepř a důkladně...