Labuznicke kurca

Vytisknout recept
Umyte kurca mozu byt aj kuracie prsia rozdelime na porcie,  posolime, okorenime a obalime v hladkej muke. Jednotlive kusky poopekame zo vsetkych stran na horucom oleji a odlozime na teple miesto. Potom och poukladame vedla seba na maslom vymasteny pekac, na kazdu porciu dame tenky platok syra, na to platok sunky alebo sunkovej salamy a vsetko zalejeme smotanou, ktorú sme dobre vymiesali s horcicou. Navrch dame este po kusku masla a upecieme do zlatohneda. Podavame so zemiakmi, ryzou a roznymi zeleninovymi salatmi.
1ks - vacsie kurca
1kg - hladka muka
1l - olej
6plátek - sunka alebo sunkova salama
6plátek - syr eidam
1sklenička - pochutkova smotana
1lžíce - horcica
1špetka - mlete cierne korenie
1ks - maslo
1špetka - sol
příprava - 1 h
vaření - 1 h
Kategorie Hlavní jídlo
Uvařila renatasingh

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account