Kysle zemiaky s hubami

Vytisknout recept
Ocistene huby pokrajame na vacsie kusky a dame na pokrajanu cibulu spenenu na masti. Dochutime solou, korenim, rascou a dusime. Neskorsie pridame zemiky pokrajane na krizalky, dolejeme vodou a varime. Makke zemiaky s hubami zahustime smotanou, v ktorej sme rozmiesali muku, a povarime. Podla chuti osolime a okysllme. Podavame s chlebom.
600g - zemiaky
200g - cerstve huby
1ks - cibula
40g - bravcova mast alebo olej
1špetka - mlete cierne korenie
1špetka - drvena rasca
0,25l - kysla smotana
20dkg - hladka muka
1špetka - sol
1lžíce - ocot
příprava - 30 min
vaření - 30 min
Kategorie Hlavní jídlo
Uvařila renatasingh

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account