Kuřecí rizoto, aneb, nic se u nás nevyhodí

Vytisknout recept

Včera manžel upekl celé kuře, což děláme tak jednou za rok.

Většinou si kuře rozporcuji, z kostry udělám polévku, stehna a křídla

upečeme a prsa necháme na minutku.

K tomu jsme jako přílohu měli grilovanou zeleninu - mrkev, petržel,

celer, cuketu a papriky. Ovšem zbyla suchá prsa a trochu zeleniny,

tak jsem dneska udělala rizoto. Maso jsem obrala a nakrájela na kostičky,

zeleninu taktéž jsem pokrájela na menší kousky než hranolky.

Do výpeku z kuřete jsem dala kousky masa a pořádně je prohřála,

poté jsem přidala zeleninu. Nakonec uvařenou rýži.

Vše jsem na talíři zasypala sýrem a dozdobila petrželkou.

Dobré, rychlé jídlo, kdy zužitkuji vše, a nic se nemusí vyhazovat.

Dobrou chuť přeje Hudlenka


ks - pečené kuřecí maso - zbytky
ks - rýže - dle potřeby
ks - grilovaná zelenina - zbytky
ks - výpek
ks - strouhaný sýr
příprava - 15
vaření - 20
Kategorie Hlavní jídlo
Uvařila Lenka Hudečková

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account