Zelená krémová chřestová polévka - zdravá rychlovka pro lepší den!

Vytisknout recept
Kategorie Polévka
Čas přípravy 5 minutes
Čas vaření 20 minutes
Porce 0
Uvařila TerezaNáhlovská

Ingredience

  • 400 - 500 g Chřest zelený
  • 1 l Voda nebo zeleninový vývar
  • 1 ks Cibule
  • Sůl, pepř
  • Olej
  • Slaninové chipsy

Instrukce

  • O tom proč je chřest tak úžasný si přečtěte zde (otevře se v nové kartě). 
    Najemno nakrájenou cibulku osmahneme  na kapce rostlinného  oleje. Zalijeme vývarem či vodou a přidáme chřest. Stačí vařit pět minutek, poté chřest vyndat a ukrájet hlavičky, které necháme na ozdobu talířů. Chřest rozmixujeme do hladkého pyré, popřípadě propasírujeme. Dáme zpět na plotnu přidáme smetanu a dosolíme, dopeříme dle chuti. Zdobíme hlavičkami chřestu, či slaninovými chipsy pro masožravce :).
    Dobrou chuť
    Tereza

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account