Nejlepší rajčátková fitness polévka

Vytisknout recept
Rajčata omyjeme a nakrájíme na kostičky. Na olivovém oleji orestujeme cibulku, po chvilce přidáme česnek a nakrájená rajčata, protlak a krátce podusíme. Zalijeme zeleninovým vývarem. Vaříme asi tak 7 min.
Poté rozmixujeme na krém, dochutíme solí a přidáme hrst suché rýže. Povaříme do změknutí rýže a nakonec přidáme čerstvě nasekanou bazalkou s oregánem.  😀
Tuto polévku máme nejraději s topinkou a výborná je teplá tak i studená 😀
Dobrou chuť *wine* 
500g - Rajčata
50g - Cibule
2ks - Česnek
1lžíce - Olivový olej
1l - Zeleninový vývar
1hrst - Rýže
1lžíce - Rajčátkový protlak
ks - Oregáno, bazalka, sůl
příprava - 5
vaření - 20
Kategorie Polévka
Uvařila MonikaŠulcová

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account