175

Kopřivový špenát

Vytisknout recept
Nejprve si povaříme kopřivy, použijeme špičky mladých rostlin. Slijeme a propláchneme studenou vodou, aby nezešedly. Uděláme cibulovou jíšku, kterou naředíme na kašičku a přidáme nasekané kopřivy. Podusíme a dochutíme solí a česnekem podle chuti. Jestli děláte špenát s vajíčkem, můžete ho udělat taky, kopřivy jsou na jaře velmi zdravé a čistí organismus.
dle potřebyks - kopřivy mladé
dle potřebyks - olej
na jíškuks - hladká mouka
1 -2ks - cibule
dle chutiks - česnek
dle chutiks - sůl
příprava - 10 minut
vaření - asi 30 minut
Kategorie Hlavní jídlo
Uvařila KarinBoušková

©2022 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account