Karbanátky s celerovou remuládou

Vytisknout recept
Celer nakrájíme na tenké nudličky a v cedníku pod vroucí vodou z konvice spaříme. Zakápneme šťávou z citronu a c misce smícháme s ostatními ingrediencemi. Osolíme a opepříme.  Necháme v lednici uležet alespoň 4 hodinky, lépe do druhého dne. 
Podáváme s grilovaným, či pečeným jakýmkoliv masem. Dodá opravdu specifickou příjemnou chuť a rozhodně chutná i zapřísáhlým nejedlíkům celeru. 😉
Recept na karbanátky nadávám,  umíme snad každý,  jen jsem je ozzvláštnila tím, že jsem je dala na pečicí papír a udělala skleničkou důlky pro vajíčko. Dala péct a jakmile měly zlatavou kůrku, vložila syrové vejce a 5 minut zapekla, aby žloutek byl tekutý *wine*
1ks - Celer
½ks - Citron menší
2lžíce - Hrubozrnná hořčice
2lžíce - Majolka
Pár ks - Kapary
příprava - 10
vaření - 30
Kategorie Přílohy
Uvařila Jarka Rabiňáková

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account