Karbanátky s bramborem

Vytisknout recept
Mleté maso vložíme do větší mísy a přidáme sůl, pepř, na jemno nakrájenou cibuli, vajíčko, strouhanku a hořtici a vše smícháme pořádně do sebe. 
Brambory si nakrájíme na kousky a dáme vařit s kmínem (podle chuti). Ze směsi mletého masa uděláme větší kuličky a samé smažit na rozpálenou pánev a pečeme ze všech stran do zlatova.
Karbanátky podáváme s bramborem, kaší nebo šťouchanými brambory.
Přeji dobrou chuť *wine*
500g - Mleté maso
ks - Sůl
ks - Pepř
1ks - Cibule
0,5kg - Brambory
ks - Majoránka
ks - Hořtice plnotučná
1ks - Vajíčko
ks - Strouhanka
příprava - 15
vaření - 20
Kategorie Hlavní jídlo
Uvařila Kristýna Wejnarová

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account