Karbanátky plněné hermelínem

Vytisknout recept
Kategorie Hlavní jídlo
Čas přípravy 10 minutes
Čas vaření 15 minutes
Porce 0
Uvařila NikolaKokesova

Ingredience

  • 1 ks Žemle
  • 1 ks Cibule
  • 3 lžíce Olej
  • 400 g Mleté maso
  • 1 ks Vejce
  • Sůl, pepř
  • Sladká paprika
  • Majoránka
  • 125 g Hermelín

Instrukce

  • Žemli namočíme do studené vody. Cibuli nasekáme na kostičky a osmahneme na oleji. Do mletého masa vmícháme vejce, cibuli, a vymačkanou žemli. Osolíme, opepříme, ochutíme paprikou a majoránkou. Vytvarujeme 4 karbanátky. Z hermelínu odkrojíme 4 kostky, zbytek nakrájíme na plátky. Kostky vmáčkneme do karbanátků a ty dobře z obou stran propečeme na rozpáleném oleji. Karbanátky poklademe plátky sýra a zapečeme v troubě. Podáváme s bramborovou kaší.
     

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account