KAPR NA ŠLEHAČCE

Vytisknout recept
KAPRA VYKOSTÍME, TAK JAK TO DĚLAJÍ KUCHAŘI, KTERÍ TO UMÍ, TO ZNAMENÁ ODKROJÍME KOLEM PÁTEŘE A UDĚLÁME PLÁT, NAKRÁJÍME NA KUSY, TAK JAKO DĚLÁME OBALOVANÉHO.MASO POSOLÍME, POPEPŘÍME A MÍRNĚ POPAPRIKUJEME SLADKOU PAPRIKOU A OBALÍME V HLADKÉ MOUCE.
DÁME A PÁNEV A DOMĚKKA OPÉKÁME V TROŠE OLEJE, KDYŽ JE KAPR MĚKKÝ SLIJEME OLEJ A PORCE NASKLÁDÁME DO ZAPEKACÍ MISY,  V TROUBĚ JEŠTĚ CHVILKU PEČEME A PO CHVÍLI ZAJIJEME ŠLEHAČKOU, NECHÁME JÍ PROBUBLAT.
Podobně tak dělám kotlety.
Takto připravený kapr je štavnatý, příloha cokoliv, nejlépe brambory, nebo kdo co má rád.
1ks - VYKOŠTĚNÝ KAPR
PŘIMĚŘENĚlžička - SUL, paprika, pepř
1dcl - ŠLEHAČKA
příprava - 1 HODINA
vaření - 40 MIN
Kategorie Hlavní jídlo
Uvařila DagmarKostenková

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account