Jehněčí kotlety s fazolkami

Vytisknout recept
Kategorie Hlavní jídlo
Uvařila AndreaHomolková

Ingredience

  • 2 ks Jehněčí kotlety
  • 1 lžíce Olivový olej
  • 200 g Brambory
  • 300 g Zelené fazolky
  • 1 lžíce Kari
  • 1 lžíce Máslo
  • 1 ks Citron

Instrukce

  • Je libo jehněčí kotleta s bramborami a fazolkami? Lákavý recept prozradila Andrejka.
    Citron vymačkáme a jednu lžíci smícháme se lžící olivového oleje, pepřem, a směsí potřeme kotlety. Přikryté necháme chvíli odpočívat. Brambory oloupeme, nakrájíme a vaříme asi 30 minut v osolené vodě. Mezitím očistíme fazolky, které po 18 minutách přidáme k bramborám.
    Slijeme. V jedné pánvi rozpustíme máslo, v druhé olej. Brambory spolu s fazolkami vložíme do pánve s rozpáleným máslem, ochutíme kari a opečeme.
    Zároveň v druhé pánvi opečeme kotlety, a to z každé strany 2 až 4 minuty.
    Kotletku servírujeme na bramborách s fazolkami.
    Dobrou chuť 🙂
Tagy:

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account