Domácí jahodovo-rybízové nanuky v jogurtu

Vytisknout recept
Další z úžasných receptů na nanuky! Zkuste je a krásně tak zužitkujte ovoce ze zahrádky.
Kategorie Dezert
Kuchyně Česká
Klíč. slova domácí, léto, zmrzlina
Čas přípravy 20 minutes
Čas vaření 2 hours 30 minutes
Celkový čas 2 hours 50 minutes
Porce 6
Kalorie 159
Uvařila LucieDelicious

Ingredience

Nanuky

  • 1 hrnek jahody
  • 1 hrnek červený rybíz
  • 2 lžíce javorový sirup
  • špetka vanilkového prášku

Poleva

  • 1 kelímek sójový jogurt či jiný
  • 1 lžíce kokosový cukr
  • mrazem sušené ovoce

Instrukce

  • Jahody jsem si omyla, zbavila stopek. Rybíz jsem si obrala. Pomocí tyčového mixéru jsem rozmixovala spolu s javorovým sirupem a vanilkovým práškem v hladkou hmotu.  Tou jsem plnila nanukové formičky a dala mrazit do ztuhnutí. Mezitím jsem si osladila jogurt kokosovým cukrem.  Ztuhlé nanuky jsem máčela v jogurtu, sypala mrazem sušeným ovocem a dala opět mrazit

Nutriční hodnoty

Serving: 100g | Vláknina: 0.1g | Kalorie: 159kcal | Tuky: 13g | Protein: 5g | Cukry: 6g

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account