Hříbkové risotto a parmazánovou hoblinou

Vytisknout recept
  1. Jemně nakrájenou šalotku orestujeme na kvalitním tuku, přidáme propláchnutou rýži arborio a za stálého míchání přiléváme vřelý vývar připravený z bujonu.
  2. Ke konci varu přidáme bílé víno. Rýže by měla mít řidší kašovitou konzistenci.
  3. Na zbylé dávce kvalitního tuku orestujeme hřiby, zalijeme smetanou, vmícháme rýži, ochutíme mletým pepřem, solí a podáváme s parmazánovou hoblinou.

500g - rýže arborio
1ks - Knorr Bohatý bujón zeleninový - vanička
80g - šalotka
200g - houby
150ml - bílého vína
100g - parmazánu v celku
50g - tuk
100ml - smetany
špetka - sul
příprava - 5
vaření - 20
Kategorie Hlavní jídlo
Uvařila NikolaKokesova

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account