Těstovinový salát s tuňákem

Vytisknout recept
Rychlovka na letní oběd či večeři. Konečně se venku oteplilo a tak se chutě přeorientovaly na lehčí stravu.
Těstoviny uvaříme dle návodu, schladíme. Do mísy vyklopíme konzervovanou zeleninovou směs bez nálevu, pokrájíme oba dva druhy kapií a vidličkou rozmělníme tuňáka z konzervy.
Na závěr přidáme schladlé těstoviny, zlehka přisolíme, opepříme a smícháme s jednou lžicí majonézy. Necháme alespoň hodinku odležet. A je hotovo. Dobrou chuť!
250g - těstoviny dle svých preferencí
2ks - tuňák ve vlastní šťávě - konzerva (malá)
1/2ks - červená a žlutá kapie - vždy
1ks - konzervovaná zelenina - mix kukuřice, hrášek, mrkev (400 g)
1lžíce - majolka
ks - sůl, pepř
příprava - 15
vaření - 15
Kategorie Salát
Uvařila Jaroslava Korpášová

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account