Hrášková polévka

Vytisknout recept
 Tento recept je  opravdu rychlý.  Polévku  dělám ve středním hrnci ( foto přidám). 
Nalejeme si do hrnce vývar a dáme vařit.  Přidáme  všechen  hrášek a když  změkne, tak to tyčovým mixérem rozmixujeme.  Když  chceme polevku hladkou, tak ji i propasírujeme. Já osobně  to nedělám. Podle toho jak chceme mít polévku hustou  přidáme  trochu vody.  Ochutíme kořením a necháme  projít  varem. Přidáme  smetanu znovu  ochutnáme.
Podávám jí s krutónkama buď domácíma nebo z krámu. Ať chutna 🙂 *enzo*:-D
ks - Krutony
3 balení ks - Mražený hrášek
2l - Vývar hovězí
1ks - Smetana na vaření
špetka - Sůl a pepř
Dle chutišpetka - Muškátový oříšek
příprava - 5
vaření - 15
Kategorie Polévka
Uvařila Dominika Šimonová

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account