Snídaňové cizrnové koláčky

Vytisknout recept
Troubu si rozehřejeme na 180 °C. V míse smícháme cizrnovou mouku, kypřící prášek, lahůdkové droždí, sůl a bylinky. Přidáme vodu a zeleninu a důkladně promícháme. Plech na muffiny potřeme olejem a připravené těsto do něj rovnoměrně rozdělíme. Pečeme přibližně 35 minut, necháme vychladnout a opatrně vyndaváme. Podáváme s čerstvou zeleninou.
1 a ¾ hrnek - cizrnová mouka
¼ hrnek - lahůdkové droždí
1hrnek - mražený hrášek
1ks - červená paprika nakrájená na kostičky
⅓hrnek - jarní cibulka nakrájená na kolečka
2hrnek - čerstvý špenát
2hrnek - voda
1lžička - kypřící prášek
1/2lžička - sušené oregano
1/2lžička - sušený tymián
1lžička - sůl
příprava - 15
vaření - 35
Kategorie Hlavní jídlo
Uvařila VeronikaOndrujova

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account