Hokkaido natierka

Vytisknout recept
Tevicu umyjeme, pokrájame na drobné kocky, cesnak  prelisujeme, chilli papričku zbavíme zrniečok a nadrobno nasekáme. V panvici na troške vody krátko podusíme tekvicu, cesnak a chilli papričku Teplotu znížime, pridáme rascu, soľ a pod pokrievkou dusíme domäkka. Počas dusenia miešame, ak pustí tekvica veľa vody, odokryjeme, aby sa voda trochu odparila. Ešte horúce rozmixujeme ponorným mixérom. Dochutíme citrónovou šťavou a olivovým olejom.
Vychladnutú nátierku plníme do pohárikov a uzavrieme viečkom. Sterilizujeme cca 10 minut
400g - tekvica hokkaido
2stroužek - cesnak
1ks - chilli papricka
1špetka - sol
1špetka - rasca mleta
1kapka - citronova stava
43lžíce - olivovy olej
příprava - 10
vaření - 10
Kategorie Předkrm
Uvařila JankaOndrejková

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account