hlivova natierka

Vytisknout recept
Hlivu nakrájame na tenké rezance. Cibuľu nakrájame nadrobno, olúpané strúčiky cesnaku necháme vcelku.
 Na rozohriatej panvici na oleji oprazime cibuľu s cesnakom. Pridáme hlivu a restujeme. Počkáme, kým pustí vodu. Osolíme a okoreníme, ochutíme rascou a krátko podusíme, kým sa voda úplne odparí. Necháme vychladiť.
 
Vychladenú hlivu preložíme do misky, pridáme maslo, syr, pár kvapiek citrónovej šťavy a vymiešame.  dochutíme soľou a korením

1ks - cibula
250g - hliva ustricova
2stroužek - cesnak
2lžíce - olej
1špetka - sol
1špetka - rasca
1špetka - korenie
125g - syr sulkovy
2lžíce - maslo
1špetka - citronova stava
příprava - 10
vaření - 10
Kategorie Předkrm
Uvařila JankaOndrejková

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account