Hermelínová pomazánka
Ingredience
- 140 g hermelínu
- 85 g šunky
- 2 lžíce majonézy
- 2 lžíce mléka
- 2 vejce uvařená natvrdo
- ½ cibule
- špetku soli
- špetku mletého černého pepře
- zelenou petrželku na ozdobu
Instrukce
- Vejce uvaříme natvrdo, oloupeme a nakrájíme nadrobno. Totéž platí pro cibuli, i tu oloupeme a nakrájíme nadrobno. Šunku a sýr Hermelín nakrájíme na malé kostičky.
- Nakrájené suroviny vložíme do mísy, přidáme majonézu a mléko. Lehce osolíme a opepříme. Vše důkladně promícháme.
- Před podáváním necháme alespoň hodinu odpočinout v chladničce. Znovu promícháme a podle potřeby, pokud se nám zdá málo slané, tak dosolíme.
spravim manzelovi on ma rad hermelin
Dala bych si, ne že ne… 🙂
🙂
pro mě bez cibule, prosím 🙂
Pardon, snad zase priste nezapomenu 😀 Ja se furt nedocetla jaktoze nemuzete?