Gulášová polévka

Vytisknout recept
Na tuku osmažíme cibuli do zlatova, přidáme hovězí maso nakrájené na malé kousíčky a smažíme dál. Mezitím si uvaříme brambory nakrájené také na malé kousky. po osmažení zaprášíme červenou paprikou a zase osmažíme. Přilijeme vodu a necháme chvilku dusit. Pak dolejeme vodu do hrnce, přidáme brambory, pepř, sůl, kmín, majoránku a vaříme dál. Uděláme si světlou jíšku a až jíška vychladne, zahustíme polévku, vše ještě povaříme a ppopřípadně dochutíme,
 
Přeji dobrou chuť 🙂

2ks - cibule
ks - česnek
ks - tuk
4ks - brambory
špetka - pepř
špetka - sůl
špetka - kmín
ks - Hovězí maso (kližka)
špetka - majoránka
lžíce - Červená paprika - mletá
ks - jíška - hladká mouka a máslo
příprava - 20
vaření - 60 - 80
Kategorie Polévka
Porce 0
Uvařila Kristýna Wejnarová

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account